lørdag 14. april 2012

Sveits: Sinplus - Unbreakable

Sinplus består av brødrene Ivan and Gabriel Broggini, og de har selv skrevet låten "Unbreakable", som var den første låten som ble klar for Baku allerede i desember. Ivan har alltid spilt gitar, mens Gabriel hadde en hang til keyboard og trommer inntil han oppdaget sangstemmen sin. 
Det er en merkelig låt.  Jeg får et bestemt inntrykk av at Gabriel forsøker å etterligne Rob Thomas måte å synge på, men det koker bort i påtatt dårlig engelsk uttale.  Sviiiiim egeinst the strimm, following your vaildest drimm...  Hvorfor i all verden er det så tilgjort?  Dessuten er de selverklærte rockere, og de første sekundene av låten narret meg første gang jeg hørte den.  Ikke verst, tenkte jeg, også kom det gudsjammerslige refrenget som gutta i O-zone (Dragosta din tei, alle husker dem vel?) nok ville ofret oldemora si for å kunne få gitt ut.  Det hele blir en underlig låt som bare er irriterende. 
Sinplus har jobbet veldig hardt i vinter, og opptrådt på flere nasjonale finaler i ulike land for å promotere låten sin.  Det kan hende det har lønnet seg, og at de får en del poeng på gjenkjennelsesfaktoren, men dette er likevel en virkelig, virkelig bedriten låt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar